Ma Nouvelle Nièce

Assalamualaikum…

Yasmine Hanani

Yasmine Hanani

Cork, 15 Disember – Anak saudara perempuan bernama Yasmine Hanani bt. Muhammad Edrin selamat dilahirkan melalui pembedahan.  Anak ke-3. Mempunyai 2 orang abang.

Hanan bersama nenek dan Umar.

Hanan bersama nenek dan Umar.

Ketika ini, mak dan abah berada di sana menemani mereka sekeluarga.

The naughty boys

The boys r playing around

Me n the boys

Me n the boys

– Cahaya Atas Cahaya-

Advertisements

About Abdul Rahim

Tertera nama Abdul Rahim bin Zainudin

Posted on December 26, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 9 Comments.

  1. salam ustad fikir..18 sx~…
    men erk??ku terfikir…

  2. Tampak jemari bayi tu seperti berinai..ahaks~

  3. salam ziarah ustaz. salam perkenalan.

  4. salam ustaz dakwat fikir…

    1) tahniah, jd pakcik dah ko..bile nak jd bapa pula…
    2) tahniah + takjub dari aku krn ko ni, boleh la aku nak nak kate sasterawan
    in the making.
    3) tahniah juga jd “model” sementara fokus SPM dan tahniah juga coz
    karya ko diterbitkan.
    4) Asyik tahniah jer…oklaa…pepe hal, thn nie insyaallah aku balik mersing,
    nak ikut….meh leerr…aku tunggu kat bus stand mersing k, jgn takut
    aku bawak 2 helmet…huhuhu

  5. Teruskan mengurung blog ini dalam zoo. Biar bukan setakat labah-labah yang bersarang, beruang, helang semuanya bertandang.

  6. Ma Nouvelle Nièce kn?

  7. To ekramhakim : bukan men tapi me n… ust, baca la betul2…heheh

    To Al-Fannani : bukan inai tapi mmg merah, might be sebab dia baru lahir kot

    To hazwan : Salam perkenalan juga. Terima kasih atas kunjungan. Want to know u more 🙂

    To hidayahsufie :
    1) aku akan jadi bapa selepas aku kahwin, bien sur!
    2) aku tak mengharap jadi sasterawan, tapi aku harap boleh menggunakan bahasa melayu dengan baik. hehehe…
    3) terimakasih banyak-banyak. aku pun tak pernah mimpi untuk itu.
    4) hahaha, aku kangen bangat nak balik malaysia, dan aku memang masih mengharap bantuan ko setiap kali ke mersing. hahaha

    To Al-Fannani : sekarang ni gajah nak masuk pun kena bayar apa..itu lah untungnya bikin blog dan zoo sekali gus

    To MuFaKkiRaH : Ya, anda betul dan saya dah betulkan. Suka ada reaksi begini. Bloh anda gimana sih?

  8. Reblogged this on noorhidayahzainudin81's Blog and commented:
    ahhhh syukran yem sbb ko ada jg simpan kenangan anak sedaramu ini, padanlah dia lekat sungguh dgn engko ;p

  9. yemmm cahaya atas cahaya, tp aku nak blog atas blog, i mean aku share apa y ko tulis kat kida punye blog x boleh ka???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: